Gjesterom i hovedhus på bondegård

B&B – gjesterom med delt bad

Gjesterom med to enkeltsenger, som også kan stilles sammen til dobbeltseng. Delt baderom med dusj, WC og badekar. I tillegg er det tilgang til en loftstue og en balkong. Hvis du trenger å bruke kjøkken, vaskemaskin eller kjølerom, kan vi tilby dette mot et lite pristillegg.

Rommene i hovedbygningen ligger i rolige og naturskjønne omgivelser, her er utsikt over kulturlandskap med skog, grønne enger, daler og fjell og innsjøen Snåsavatnet. Det ligger til rette for ekte naturopplevelser like utenfor inngangsdøra.

På gårdstunet er det mange sitteplasser, hengekøyer og en bålplass med grillutstyr. Det er også mange muligheter for barna, de kan leke i trehytten og hoppe på trampoline. Sykler, kano og fiskeutstyr kan også leies. Dyrevenner vil finne kyr med kalver og sauer med lam. Vi kan tilby omvisning på gården for en liten ekstra betaling, eller du kan gå tur på egen hånd. Vær bare oppmerksom på elektriske gjerder …

I stedet for aktiviteter, kan du naturligvis også bare slappe av, nyte solskinn, kanskje lese en god bok med en god kopp kaffe til. Et lite tekjøkken står til disposisjon.

Om morgenen venter et rikholdig frokostbord som vil gi deg en god start på en spennende dag.

Gratis WLAN.